ONGs

En aquest apartat trobareu diferents ONGs en les quals podeu col·laborar:

Save de children

És una ONG fundada l’any 1919, la missió de la qual és la defensa i promoció dels drets de la infància. Va ser la primera ONG independent dedicada a la infància. Actualment està present en més de 29 països, formant l’Aliança Internacional Save the Children. Treballa en les àrees que afecten: educació, salut, nutrició, treball infantil, prevenció abús sexual, reunificació de famílies després de catàstrofes i guerres, etc.

Resultat d'imatges de savethechildren

Unicef

(United Nations International Children’s Emergency Fund)

​​ És un programa de l’Organització de les Nacions Unides (ONU) amb base a Nova York que proveeix ajuda humanitària i de desenvolupament a nens i mares en països en desenvolupament.

UNICEF ​​treballa en més de 190 països i territoris a través de diferents programes i Comitès Nacionals. La base del seu treball és la Convenció sobre els Drets de l’Infant i la seva tasca està centrada en cinc esferes prioritàries de treball: supervivència i desenvolupament infantil, educació i igualtat de gènere, la infància i el VIH/Sida, protecció infantil i promoció de polítiques i aliances.

Resultat d'imatges de unicef

Be part of it

És un projecte benèfic creat per un “influencer”,  en el qual pretén ajudar als nens d’un orfanat de la illa de Mafango (situada a la part oriental del llac Victòria), on vol construir una cuina menjador i per això són necessaris 15.000 $, els quals vol aconseguir amb la venda de samarretes o donant diners.

Va decidir viatjar a allà, on va conèixer una realitat diferent. Llavors es va donar compte que ser “influencer”  era molt més que promocionar marques i fer fotografies, i podria treure profit del seu elevat nombre de seguidors per inspirar-los a canviar les coses per fer un món millor.

     

Médicos sin fronteras

És una ONG fundada a França l’any 1971 per un grup de metges.  Aquesta organització, va ser fundada en la idea que tothom té dret a una assistència mèdica independentment de la seva nacionalitat. 

Assisteixen  a persones amenaçades per conflictes armats, violència, epidèmies o malalties oblidades, desastres naturals i exclusió de l’atenció mèdica. La seva finalitat és preservar la vida i alleujar el sofriment d’altres éssers humans: aquesta és la nostra raó de ser.

L’ organització internacional,  tenen treballadors amb projectes en més de 60 països d’arreu del món: la nostra tasca en el terreny no seria eficaç si no ens organitzéssim de manera professional.

Resultat d'imatges de médicos sin fronteras

CARE International

Especialitzada en situacions de postguerra, aquesta confederació ajuda a 84 països atenent a 122 milions de persones. Destaca principalment per tenir plans d’emergència i d’ajuda a països en els quals pot produir-se una guerra per poder ajudar els seus habitants abans que es produeixi el conflicte. Per això, la seva actuació destaca per no realitzar-se exclusivament a curt termini, sinó amb una visió de futur cap al que pugui ocórrer.

Resultat d'imatges de care

Caritas

És una aliança humanitària entre estats, finançada i pertanyent a la Església catòlica que agrupa 165 organitzacions nacionals d’assistència, desenvolupament i servei social. Es dedica al combat contra la pobresa , la exclusió , la intolerància i la discriminació .Habilita a persones amb menys recursos a participar en els assumptes que afecten directament les seves vides i intercedeix per ells en fòrums tant nacionals com internacionals.

Resultado de imagen de càritas

BRAC

És una organització de desenvolupament internacional amb seu a Bangla Desh, és l’organització de desenvolupament no governamental més gran del món, en termes de nombre d’empleats. 

Creada per Sir Fazle Hasan Abed al 1972. Després de la independència de Bangla Desh, BRAC està present en els 64 districtes de Bangla Desh, així com en altres 13 països d’Àsia, Àfrica i les Amèriques.

BRAC afirma que dóna feina a més de 100,000 persones, aproximadament el 70 per cent de les quals són dones, i que arriba a més de 126 milions de persones amb els seus serveis.

Té programes pel desenvolupament econòmic, l’educació, la salut pública i ajuda en els desastres.

Resultat d'imatges de brac

Fundación Bill & Melinda Gates  

La seva seu es troba a Seattle, Washington (EE UU). Té 540 empleats però el nombre creix ràpidament. Les seves principals operacions són la millora de la sanitat global, eradicació de la pobresa, millora de l’educació nord-americana.

Proporciona ajudes a organitzacions innovadores, ja estiguin dedicades a crear noves vacunes contra la malària, sistemes d’irrigació per als grangers africans pobres, o beques per a nens nord-americans desfavorits i pressiona per obtenir resultats.

Resultat d'imatges de Fundación Bill & Melinda Gates

Creu roja

És un moviment humanitari internacional que aplega al voltant de 97 milions de voluntaris arreu del món que va ser fundat per protegir la vida humana i la salut, per garantir el respecte a tots els éssers humans i per prevenir i alleujar el patiment humà, sense cap mena de discriminació basada en la nacionalitat, raça, gènere, creences religioses, classe social o opinions polítiques.

La seva seu es troba a Ginebra, Suïssa.

Els seus principis fonamentals són:

  • Humanitat
  • Imparcialitat
  • Neutralitat
  • Independència
  • Caràcter voluntari
  • Unitat
  • Universalitat

Resultat d'imatges de creu roja

Open arms

És una organització no governamental i sense ànim de lucre que té la principal missió de rescatar del mar a totes aquelles persones que intenten arribar a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa. Neix d’una empresa de socorrisme i salvament marítim amb dilatada experiència a les costes espanyoles.

Es dediquen a la vigilància i salvament de les embarcacions de persones que necessiten auxili al mar Egeu i Mediterrani Central, així com a la denúncia de totes les injustícies que estan passant i que ningú explica.

Resultat d'imatges de open arms   Resultat d'imatges de open arms