LES NOSTRES ACCIONS

A l’Escola Pia d’Igualada, el centre on nosaltres estudiem, l’últim dia del tristemstre abans de començar les vacances de Nadal, recollim diners per comprar joguines noves destinades a un projecte organitzat per la Creu Roja en el qual diu que cap nen s’ha de quedar sense una joguina nova al Nadal. El segon projecte que duem a terme tracta de fer pastissos o brioixeria amb grups amb la finalitat de vendr’en una unitat a 1 euro, i els diners recaptats son destinats a la Fundació Educació Solidaria (FES).

El primer projecte el duen a terme els nens de 1r i 2n d’ESO, es tracta d’anar recaptant diners entre totes les classe i l’últim dia els delegats son els encarregats d’anar a comprar les joguines i portar-les a l’ajuntament, on la fundació Creu Roja els espera.

El segon projecte el duen a terme els alumnes de 3r i 4t d’ESO, tracta de fer passtisos o broixeria per grups i durant la setmana anar pasant per les classe diàriament per vendre els tiquets a preu d’1 euro. Aquests tiquets serviran per comprar els pastissos l’ultim dia del primer trimestre de curs.

Resultado de imagen de creu roja anoia   Resultado de imagen de fundació educació solidàriaImagen relacionada